headerVBR3

Property Law Lab 2021

Ook dit jaar zal een bijeenkomst in het kader van het Property Law Lab worden georganiseerd. De bijeenkomst zal digitaal plaatsvinden op vrijdag 18 juni 2021 vanaf 14.00 uur. De lezing staat in het teken van de rechtsvergelijking: prof. dr. Vincent Sagaert zal een lezing verzorgen over het nieuwe Belgische goederenrecht zoals dat per 1 september 2021 in werking zal treden, en voor het eerst, ruim 200 jaar na de invoering van de Code Civil in België, het Belgisch goederenrecht in brede omvang zal veranderen. Prof. Sagaert is hoogleraar aan de KU Leuven, de KULAK en de Universiteit Antwerpen, en advocaat te Brussel.  Hij heeft samen met Prof. dr. Pascale Lecocq in opdracht van de Belgische Minister van Justitie het ontwerp geschreven van de wet inzake de hervorming van het goederenrecht.

U zult voorafgaand aan de bijeenkomst op het e-mailadres waarmee u zich hebt aangemeld een Zoom-link ontvangen waarmee u kunt deelnemen aan de Property Law Lab-bijeenkomst.

AANMELDEN

Najaarsvergadering 2020

Vrijdag 4 december 2020, 14.00 uur | Online

De vergadering wordt anders dan gebruikelijk uitsluitend gewijd aan het financiële jaarverslag 2019 en de bestuurssamenstelling. Nadere informatie over de najaarsvergadering volgt later. Gelet op de geldende en de te verwachten COVID-19 maatregelen zal de bijeenkomst geheel digitaal worden georganiseerd. Wij vragen de leden die voornemens zijn aan de bijeenkomst deel te nemen zich aan te melden via deze website of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Geannuleerd: Voorjaarsvergadering 2020 'Schadevergoeding in de schijnwerpers'

Voorjaarsvergadering 'Schadevergoeding in de schijnwerpers'
Bastion van het Burgerlijk Recht
Vrijdag 3 april vanaf 14.00 uur  |  Universiteit Utrecht, Janskerkhof 2-3 te Utrecht

Vanwege het coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd.

Op vrijdag 3 april houdt de Vereniging voor Burgerlijk Recht haar voorjaarsvergadering. Tijdens deze vergadering bestormen jonge civilisten het Bastion van het Burgerlijk Recht. Het thema van de vergadering is 'Schadevergoeding in de schijnwerpers'.

De vergadering is vrij toegankelijk voor leden en vangt aan om 14.00 uur bij de Universiteit Utrecht, Janskerkhof 2-3 te Utrecht.